lunes, 14 de noviembre de 2016

Jornades de sensibilització

 
Les malalties minoritàries són aquelles que afecten una petita part de la nostra societat (5 de cada 10.000 habitants), pel que són unes grans desconegudes. Existeixen unes 7000 malalties minoritàries diferents, que afecten als pacients en les seves capacitats físiques, habilitats mentals primàries i en les seves qualitats sensorials i de comportament.
No som gens conscients de la gravetat d'aquestes afeccions, ni de la desemparança dels pacients que les pateixen. Però tampoc de la capacitat emprenedora i positiva de tots aquells esportistes que tenen alguna malaltia minoritària i continuen endavant malgrat les limitacions que els hi puguin suposar. Ens mostren que aquests límits, de vegades, no són més que barreres auto imposades i que només nosaltres podem superar-les i anar més enllà del que mai hauríem imaginat. Un clar exemple de constància, superació i esperança per tots és en Marcos que va venir a la nostra escola a donar a conèixer als nostres fills/es  (dels cursos de 1er., 2on., 5è., i 6è.), i properament ho faran els de 3er. i 4art., que són les malalties minoritàries i vàrem fer unes jornades de sensibilització.




També van posar una parada solidària a la porta de l'escola





Podeu seguir els reptes d'aquesta associació i ajudar en els seus objectius en "muévete por los que no pueden"
també al facebook mueveteporlosquenopueden

Només ens queda donar les GRÀCIES a la associació per venir a donar-nos a conèixer  aquestes malalties i realitzar les jornades de sensibilització amb els nostres fills/filles.


No hay comentarios: